Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë

View Gallery
11 Photos
Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
Kelly Brook 1

Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
Kelly Brook 2

Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
Kelly Brook 3

Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
Kelly Brook 4

Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
Kelly Brook 5

Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
Kelly Brook 5

Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
Kelly Brook 6

Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
Kelly Brook 4

Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
kelly-brook 3

Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
Kelly Brook 2

Kush është gruaja me trupin më të bukur në botë
Kelly Brook 1

Për kërkuesit e Universitetit te Teksasit, trupi perfekt i femrës është ai më gjatësinë 1.68 metra i gjatë.

Dhe nuk është e dobët fare, por me forma. Shkenca e pat vendosur përpara disa kohësh se figura më perfekte e femrës në botë është modelja, aktorja dhe prezantuesja britanike Kelly Brook e ai vlerësim nuk është rrëzuar deri më tani.

Përmasat e saj janë 99-63-91 – dhe nuk ka bërë ndërhyrje plastike.

Studimi tregonte se stereotipi i trupit të femrës të konsideruar “ disi të rrumbullakët“ është aktualisht, njëri prej atyre që i afron më shumë perfeksionit dhe që shihet si “ trupi vërtet harmonik“.

Kelly së fundi është shëndoshur ca, megjithatë vazhdon të mbetet mjaft e preferuar për shkak të formave të saj.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤