Kujdes, partneri do t’iu tradhtonte për këtë fakt

broken-heart-jpg-653x0_q80_crop-smart

Nëse doni të dini në qoftë se partneri juaj do t’iu tradhtojë, gjithçka varet nga mënyra si ju e trajtoni bazuar në situatën financiare.

Sipas India Kang, eksperte për marrëdhëniet, meshkujt ose femrat që fitojnë më shumë para se partneri i tyre dhe ndjejnë se nuk po i japin mjaftueshëm respekt, ka më shumë gjasa të tradhtojnë.

Ekspertja shpjegon se nëse një partner sjell në shtëpi më shumë të ardhura por nuk trajtohet me respekt, do ta kërkojë këtë diku tjetër. Ajo thotë se meshkujt në veçanti, kanë nevojë më shumë për respekt. “Respekti për meshkujt është si oksigjeni, ata ‘vdesin’ për të. Nëse ti e respekton atë, ai do të kujdeset për ty.”

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤