Kristen Stewart: “Unë nuk kam kohë për ju”

kristen-stewart-marie-claire-lead

Kristen Stewart nuk ka nevojë për “etiketat” tuaja.

Ylli i Twilight dëshiron të jetë pjesë e ndryshimit në komunitetin LGBT që po përjeton.

3c841a74bd9377a1bfc9e752460b036d

“Unë duhet të kisha një përgjigje se kush isha”, ka thënë aktorja 25-vjeçare kohë më parë. “E ndjeva këtë përgjegjësi të pazakontë, sepse unë nuk dua të dukem e frikësuar. Por asgjë nuk dukej e përshtatshme. Kështu që unë kam qenë si, “F**k, si mund ta përcaktoj këtë?” As nuk do ta përcaktoj këtë. ”

2127

Gjatë intervistës, Stewart gjithashtu vuri në dukje se “Gjej lëvizjen, që ndodh të jetë kaq e rëndësishme.” Por, kur u pyet për të sqaruar nëse ajo ishte duke iu referuar “lëvizjes homoseksuale”, ajo mbeti e paqartë.

kristen-stewart-i-m-madly-in-love-780804

“Duke mos e përcaktuar këtë tani, kjo është e gjithë baza e asaj që unë jam”, thotë ajo. “Në qoftë se ju nuk e kuptoni këtë, unë nuk kam kohë për ju.”

Kristen-Stewart-Net-Worth

Stewart pranon se ajo admiron të rinjtë e LGBT të cilët i rezistojnë “nofkave” ose ndryshe etiketave, dhe kanë “përqafuar” rrjedhshmërinë seksuale.

kristen_stewart_laughing

screen-shot-2015-01-06-at-5-12-03-pm-kristen-stewart-couldn-t-look-happier-in-stunning-photos-with-her-girlfriend-png-214530

tumblr_nvkxllFara1t1qarbo3_1280

kristen-stewart_0

landscape-1439825926-mcx-kstew-vertical4

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤