Krishtlindjet me familjen Beckham

auto_1482834795sirena1482836417

Ai e ka shprehur gjithnjë hapur dashurinë e pakufijshme për princeshën e tij të vogël. Dhe babai krenar, David Beckham ka postuar një foto të vajzës së tij 5-vjeçare, Harper, duke notuar.

Familja Bekcham ka kaluar Krishtlindjet në Maldive me miqtë e tyre të ngushtë, Gordon dhe Tana Ramsay, si dhe katër fëmijët e tyre. Harper pati shansin të notonte me sirenat në pishinë dhe babai i saj ka postuar foton në Facebook ku shkruan: Sirena ime e vogël.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤