Krijohet shkëlqyesi i buzëve me aromë të maces

auto_1491947443

Për personat të cilat janë shumë të apasionuar pas maceve, tashmë ka dalur edhe shkëlqyesi i buzëve të tyre që ngjason me aromën e maceve.

Ky shkëlqyes i buzëve, i cili vije në tri nuanca të ndryshme, ngjyrë rozë, ngjyrë ari dhe ngjyrë lëkure, ju mundëson që të keni edhe më shumë dashuri nga macja e juaj, pasi që ajo do të familjarizohet shumë më shpejtë me ju.

Reagimet për këtë shkëlqyes të buzëve i cili ka aromë të maces, kanë qenë të ndryshme. Tashmë vetëm pritet të shihet se sa do të pëlqehet nga njerëzit ky produkt.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤