Kjo shenjë e horoskopit nuk ka fat në dashuri, ja çfarë duhet të bëni për ta përmirësuar atë

love-horoscope-2015

Të pakënaqur me jetën tuaj sentimentale?

Sekreti për më shumë fat në dashuri mund të jetë aq i thjeshtë sa recitimi i një shprehje dashurie çdo ditë. Nëse nuk e besoni, filloni t’i lexoni ato çdo ditë dhe do ndiheni më mirë me veten, më të relaksuar dhe me më shumë shpresë. Për personat me shënjën e horoskopit Ujori, sjell disa shprehje që duhet t’i lexoni çdo mëngjes dhe para se të flini:

“Sot vendos të besoj te vetvetja dhe të paraqes gjithçka që kam për të ofruar”

“Thith dashuri, nxirr dhembshuri”

“Do të tërheq të gjithë dashurinë që ëndërroj dhe meritoj”

“Unë meritoj vetëm marrëdhënie dashurie dhe me respekt”

“Dashuria më e madhe është të duash veten”

“Kam besim, sepse e di se dashuria e duhur do të arrijë në kohën e duhur”

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤