Kjo modele shqiptare do t’ju befasojë me imazhet e saj!

View Gallery
5 Photos
Kjo modele shqiptare do t’ju befasojë me imazhet e saj!
Françeska Jace 5

Kjo modele shqiptare do t’ju befasojë me imazhet e saj!
Françeska Jace 4

Kjo modele shqiptare do t’ju befasojë me imazhet e saj!
Françeska Jace 3

Kjo modele shqiptare do t’ju befasojë me imazhet e saj!
Françeska Jace 2

Kjo modele shqiptare do t’ju befasojë me imazhet e saj!
Françeska Jace 1

Françeska Jace cilësohet një modele me linja trupore perfekte dhe me pamje të mrekullueshme. Këtë e kemi parë edhe në fotografitë të cilat modelja vazhdimisht i shpërndan në rrjetin social ‘Instagram’.

Ajo duket tejet seksi dhe mjaft tërheqëse. Por, në imazhet e fundit Françeska shfaqet pa grim, e cila duket krejtësisht ndryshe ngaqë kemi parë.

Padyshim që do ti befasojë edhe fansat me këtë pamje ‘irrituese’ , nëse e krahasojmë me imazhet më lartë. Kujtojmë se Françeska Jace që një kohë i është futur botës së modelingut dhe fotografisë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤