Kida dhe Xhensila vijnë me “Uh baby”

View Gallery
4 Photos
Kida dhe Xhensila vijnë me “Uh baby”
auto_15049612_1114611228621210_495526754_n1478795158

Kida dhe Xhensila vijnë me “Uh baby”
xhensila_myrtezaj

Kida dhe Xhensila vijnë me “Uh baby”
1674347289kida

Kida dhe Xhensila vijnë me “Uh baby”
1930790_545763358907787_3970456855320251424_n-637x380

Jo vetëm kanë sjellë një këngë dhe klip të bukur që për pak orë ka kapur mbi 300 mijë pëlqime, por edhe duken mjaft seksi. Po flasim për këngëtaren Kida dhe Xhensila dhe këngën e tyre më të re “Uh baby”.

Vajzat duket edhe që ngjajnë shujmë me njëra tjetrën të paktën në klip si dy pika uji.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤