Këto sytjena bënë bujë në vitin 1940

Ju nuk i shihni shumë gjatë këtyre ditëve, por këto sytjena ishin shumë në modë gjatë viteve 1940 dhe 1950.

1

Picture 1 of 7

Ato u bënë të famshme nga aktoret e mëdha të Hollivudit.

Një të ngjashme e kishte veshur edhe Madonna, gjatë një turneu të saj në vitin 1990.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤