Këto punë duhet ti shmangni gjatë muajve të shtatzanisë

29_10_2014_3822425_grua_shtatzane

A ju vjen një nevojë e pakontrolluar që të shkatërroni tërësisht pluhurin dhe të largoni rrëmujën e krijuar në shtëpi? Ndërsa instikti juaj mund të aktivizohet me afrimin e datës së lindjes, gjithashtu është e rëndësishme që t’i merrni gjërat më shtruar përderisa jeni shtatzënë. Dhe, ekzistojnë disa punë shtëpiake që thjeshtë nuk janë të sigurta për nënat e ardhshme.

Që nga organizimi i gjërave dhe paketimi i rrobave për në maternitet, gjeni se cilat obligime janë në rregull e cilat punë duhet t’i anashkaloni.

Këtu po ju paraqesim katër punët e shtëpisë që duhet ti shmangni gjatë shtatzënisë:

Lëvizja e mobiljeve nuk është një ide e mirë gjatë shtatzënisë
Arsyet për të nxitur dikë tjetër të ndërrojë kutinë e mbeturinave të maces
Të shmangni përdorimin e sprejit për milingona dhe buburrecë
Arsyet mos të bëni renovime në shtëpi

Aktivitetet që duhet shmangur gjatë shtatzënisë:

Sporte të rënda
Konsumi i duhanit
Dush shumë i ngrohtë
Përdorimi i barërave pa konsultë mjekësore
Rrezitja në temperaturë të lartë të diellit
Bërja e tatoo-ve dhe piercing
Pirja e alkoholit.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤