Këto janë ushtrimet e përsosura për femrat

Kur shkojmë në palestër, interesohemi të provojmë të gjitha llojet e ushtrimeve.

Por, më e mira do të ishte të selektojmë ato që na duhen për trupin tonë, transmeton Indeksonline.

Në videon e mëposhtme gjeni ushtrime enkas për formësimin e këmbëve dhe vitheve.

Trajnerja e njohur sqaron sa kohë duhet t’i kushtoni secilit ushtrim dhe për cilat pjesë të trupit janë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤