Këtë frizurë do të dëshironin ta provonin të gjitha adhurueset e trendëve

View Gallery
4 Photos
Këtë frizurë do të dëshironin ta provonin të gjitha adhurueset e trendëve
frizurë 1

Këtë frizurë do të dëshironin ta provonin të gjitha adhurueset e trendëve
frizurë 2

Këtë frizurë do të dëshironin ta provonin të gjitha adhurueset e trendëve
frizurë 3

Këtë frizurë do të dëshironin ta provonin të gjitha adhurueset e trendëve
Taylor Swift

Majat e shtresuara të qethura dhe të holluara të cilat përfundojnë në bishtaleca, janë frizurë ideale pothuajse për të gjitha teksturat dhe gjatësitë e flokëve.

Ndërkaq zgjedhja e frizerit të mirë do t’ju sigurojë që frizura juaj e re “Shag”të punohet mirë.

Baza e mirë, pamja moderne janë gjithsesi shtresat e bishtalecave të dendur midis të cilëve në mënyrë diskrete shihet pjesa e ballit, sikundër edhe gjatësia e shtresave, si edhe vetë pamja – mund t’u përshtaten formës suaj të fytyrës dhe preferencave personale.

Tekstura e valëzuar, e cila duket së paku si e çrregullt, është e përsosur për krijimin e pamjes ideale dhe paralajmëron transicionin interesant të tallazeve verore në drejtim të vjeshtës serioze.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤