Këta janë personat e bezdisësshëm të rrjeteve sociale

Ju ndoshta shpesh e keni vënë re se fotografitë dhe postimet nga shokët tuaj në rrjetet sociale mund të ju bëjnë të ndiheni keq, saqë ju do të donit t’i shmangnit ato.

Por shumicën e kohës as ju vetë nuk e kuptoni pse po ju pengojnë ata.

Në fakt, kjo është për shkak se ka edhe një “etiketë” në mediat sociale.

Këto janë raste kur ju postoni diçka dhe i bezdisni të tjerët.

Nëse shkoni në fitnes dhe postoni fotografinë e një milkshake
Kur bëheni i mistershëm
Kur i postoni gjërat e juaja personale, p.sh nëse keni kaluar mirë në një festë
Kur shpërndani shumë thënie dhe barcoleta

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤