Kështu dukej Miriam Cani 14 vite më parë

Këngëtarja Miriam Cani njihet si një prej emrave më simpatik të estradës.

1-5

Picture 1 of 2

Në llogarinë e saj në Instagram, Miriami ka publikuar një fotografi me të cilën është kthyer prapa në kohë.

Fotografia është shkrepur në vitin 2004 dhe këngëtarja duket krejtësisht ndryshe me një stil të flokëve që i dallon shumë prej atij që e ka tani.

“Kujtime të bukura”, ka shkruar ajo mbi fotorafi duke treguar vitin se kur është shkrepur ajo.

Kujtojmë që së fundi Miriami ka publikuar këngën “More than a song” që është version i ri i këngës “Dhurata”, të cilën e solli në bashkëpunim me Alban Skënderajn.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤