Këshilla për rregullimin e shtëpisë me ngjyrat bardhë dhe zi

 

Një rregullim i bukur dhe i kombinuar mirë, midis të bardhës dhe të zezës është gjithmonë elegant.

 

5

Picture 5 of 5

Ndriçimi është një nga elementët më të rëndësishëm në shtëpitë dhe apartamentet tona, që duhet të jenë patjetër me dritare të mëdha dhe shumë, shumë dritë.

Në këtë mënyrë e bardha dhe e zeza do të jetojnë me kontraste të ndritshme duke evituar një efekt të zymtë që ndryshe është pak interesant.

Një gjë tjetër shumë e rëndësishme ka të bëjë me rregullimin, i cili duhet të jetë modern sepse e bardha dhe e zeza e kërkojnë një lojë të tillë. Lojërat me kontraste janë gjithmonë shumë të bukura, si për shembull një mur i zi me disa llamba, vazo dhe një dizajn me ngjyrë të bardhë, janë perfekte për një zonë dite.

 

Një tjetër shembull mund të jetë e kundërta, një mur i bardhë më disa dizajne të zeza dhe aksesorë të tjerë të zinj. Një tjetër element interesant mund të jetë përdorimi i tapeteve me viza bardhë e zi.

Sa i përket stilit ai mund të jetë shumë modern duke luajtur me një mur të zi mat me një shkrim të bardhë i cili identifikon llojin e dhomës apo ambientit.

Kjo është padyshim një këshillë plot stil e cila mund të jetë e këndshme për t’u provuar.

 

Loja me të bardhën dhe të zezën është shumë e përshtatshme në ambiente si kuzhina apo tualeti, për shembull një tualet i bardhe me sanitare dhe aksesorë të zinj është padyshim shumë elegant.

E njëjta gjë vlen dhe për kuzhinën e cila mund të duket shumë moderne me një kombinim bardhë e zi.

 

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤