Këngëtarja e njohur thyen rekordet

adele-2015-alasdair-mclellan-billboard-650

Billboard raporton se albumi “21” i Adele-s ka thyer tashmë rekordin për të qëndruar më gjatë në listën e albumeve më të pëlqyera në Billboard 200.

Albumi i saj është konsideruar si më i dëgjuari dhe kjo është një dhuratë shumë e veçantë për ditëlindjen e këngëtares britanike.

“Tapestry” i Carole King ka qenë në këtë listë që në 1971-shin dhe qëndroi 6 vjet. Nga ana tjetër, Adele ka qenë në listë që në 2011-n kur publikoi albumin e saj dhe nuk ka humbur asnjë javë, madje çdo javë ka rritje dëgjueshmërie

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤