Kendall me stil të vecantë

Motra e saj, Kylie Jenner ka lindur vajzën e saj Stormi Webster me 1 shkurt në Los Angeles.

6-11

Picture 11 of 11

Dhe një javë më vonë, Kendall Jenner u pa në East Coast, duke treguar fizikun e saj të mahnitshëm në New York Fashion Week.

Modelja është shfaqur përplot stil, duke ekspozuar këmbët e gjata seksi, në një xhemper që dukej sikur kishte ‘harruar’ të vishte pantallona.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤