Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj

View Gallery
22 Photos
Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall Jenner 4

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall Jenner 6

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall Jenner 5

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall Jenner 2

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall Jenner 1

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
kendall

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall-1

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
kendall

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
kendall-jenner-1

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
kendall

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall-Jenner

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall-Jenner

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall-Jenner

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall-Jenner

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall-Jenner

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall-Jenner

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall-Jenner

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
Kendall-Jenner

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
kendall

Kendall Jenner flet për lindjen e mbesës dhe marrëdhënien me motrën e saj
kendall

Modelja e famshme Kendall Jenner së fundmi është intervistuar nga mikja e saj më e mirë, këngëtarja Lana Del Rey për kopertinën e re të revistës “Elle”.

Ajo është shfaqur e mrekullueshme në setin e fundit të kësaj reviste e fotografuar nga Chris Colls.

Kendall në intervistën e saj ka pranuar publikisht se është ende shumë e çuditshme për të që motra e saj e vogël tashmë është nënë.

Të gjitha motrat e saj kanë të paktën nga një fëmijë duke e bërë Kendall të vetmen nga vajzat e klanit Kardashian-Jenner që nuk ka një të tillë.

22-vjeçarja u shpreh se ndonjëherë ky fakt e bën të ndihet e vetme por sa i përket Kylie Jenner, që pas lindjes së vogëlushes Stormi, marrëdhënia e tyre është bërë më e ngushtë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤