‘Këmbët e mia, këmbët e mia’: Princi aksidentohet, por shpëton për mrekulli

View Gallery
7 Photos
‘Këmbët e mia, këmbët e mia’: Princi aksidentohet, por shpëton për mrekulli
aksident1

‘Këmbët e mia, këmbët e mia’: Princi aksidentohet, por shpëton për mrekulli
aksident2

‘Këmbët e mia, këmbët e mia’: Princi aksidentohet, por shpëton për mrekulli
aksident3

‘Këmbët e mia, këmbët e mia’: Princi aksidentohet, por shpëton për mrekulli
aksident4

‘Këmbët e mia, këmbët e mia’: Princi aksidentohet, por shpëton për mrekulli
aksident5

‘Këmbët e mia, këmbët e mia’: Princi aksidentohet, por shpëton për mrekulli
aksident6

‘Këmbët e mia, këmbët e mia’: Princi aksidentohet, por shpëton për mrekulli
aksident7

Princi Filip i Anglisë u aksidentua një ditë më parë, por shpëtoi për mrekulli.

Dëshmitarët thanë se ai po bërtiste “këmbët e mia, këmbët e mia”, teksa e nxirrnin nga makina Land Rover.

Mjeti i 97-vjeçarit u përplas me një makinë Kia, në bordin e së cilës ishin dy gra dhe një bebe.

Për fat bebja ka shpëtuar pa plagë, kurse dy gratë morën plagë të lehta.

Një tjetër dëshmitar tha se Dukën e Edinburgut e nxorën nga makina në gjendje të shokuar. Makina e tij kishte bërë një salto. Princin e nxorën nga çatia e makinës.

“Ishte e frikshme të shihje një makinë të fuqishme si ajo të rrotullohej ashtu”, tha dëshmitari.

Mendohet se shkak për aksidentin të jetë bërë verbimi nga dielli. Princi i moshuar po dilte nga një rrugicë për të hyrë në rrugën kryesore.

Autoritetet thonë se shpejtësia maksimale në këtë rrugë do të ulej këto dy ditë.

Nga ana tjetër ekspertët thonë se personat në moshë të madhe duhet të reduktojnë sa më shumë lëvizjet në timon.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤