Katy Perry darkoi me The Weekend për t’ju hakmarrë Selena Gomez

Ajo është parë në darkë me The Weekend gjatë javës që shkoi, kështu duke nxitur thashetheme për një romance të re.

E sipas një burimi të afërt me këngëtaren Katy Perry, kjo darke ishte e menduar dhe e qëllimshme.

Siç duket Katy doli në darkë me The Weekend, i cili është ish i dashuri i Selena Gomez, për t’ju hakmarrë asaj.

Katy ishte ndjerë e turpëruar kur Gomez kishte dalë me Orlando Bloom gjatë kohës sa ajo ishte në lidhje me të.

Ky burim ka thënë për The Sun që Katy Perry asnjëherë nuk harron.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤