Kate në park, një grua e zakonshme e ulur në bar…

View Gallery
8 Photos
Kate në park, një grua e zakonshme e ulur në bar…
Kate 1

Kate në park, një grua e zakonshme e ulur në bar…
Kate 2

Kate në park, një grua e zakonshme e ulur në bar…
Kate 3

Kate në park, një grua e zakonshme e ulur në bar…
Kate 4

Kate në park, një grua e zakonshme e ulur në bar…
Kate 5

Kate në park, një grua e zakonshme e ulur në bar…
Kate 6

Kate në park, një grua e zakonshme e ulur në bar…
Kate 7

Kate në park, një grua e zakonshme e ulur në bar…
Kate 8

Vetëm një ditë pasi familja mbretërore ishte e pranishme në festimet e ditëlindjes së Mbretëreshës Elizabeth, Kate dhe familja e saj, janë fotografuar në një park, 2 orë e gjysmë larg Londrës.

Dukesha e Cambridge, dhe fëmijët e saj, Princi George dhe Princesha Charlotte udhëtuan larg Londrës për të parë babain e tyre teksa kalëronte, por njëkohësisht edhe konkurronte.

Dukesha dukej e relaksuar e ulur në park, si të gjithë njerëzit e tjerë. Ajo kishte zgjedhur një fustan bojëqielli me vija dhe ishte gjatë gjithë kohës e kujdesshme për fëmijët.

Kate në park, dukej shumë larg Dukeshës që jemi mësuar ta shikojmë në evente të rëndësishme të familjes mbretërore.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤