Karnavalet e Rios sjellin shkëlqim e ngjyra

Jo më kot e quajnë “Shfaqja më e madhe në botë”.

0-22

Picture 23 of 23

Karnavalët e Rios në Brazil kulmuan të dielën me një spektakël ngjyrash.

Më shumë se 72 mijë spektatorë ndoqën të gjithë këtë parakalim fantastik.

Temperaturat ishin shumë të larta, por kjo nuk e ndali zhvillimin e festës.

Mijëra kërcimtarë performuan nën ritmin e sambas.

Shfaqja ekstravagante zgjat dy ditë dhe nis në Sambodromo.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤