Karnavalet e Rios sjellin shkëlqim e ngjyra

Jo më kot e quajnë “Shfaqja më e madhe në botë”.

0-2

Picture 3 of 23

Karnavalët e Rios në Brazil kulmuan të dielën me një spektakël ngjyrash.

Më shumë se 72 mijë spektatorë ndoqën të gjithë këtë parakalim fantastik.

Temperaturat ishin shumë të larta, por kjo nuk e ndali zhvillimin e festës.

Mijëra kërcimtarë performuan nën ritmin e sambas.

Shfaqja ekstravagante zgjat dy ditë dhe nis në Sambodromo.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤