Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane

View Gallery
10 Photos
Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane
Plazh Australi 1

Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane
Plazh Australi 2

Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane
Plazh Australi 3

Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane
Plazh Australi 4

Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane
Plazh Australi 5

Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane
Plazh Australi 6

Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane
Plazh Australi 7

Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane
Plazh Australi 8

Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane
Plazh Australi 9

Kapërceni për një moment stresin… me 10 ‘mrekullitë’ australiane
Plazh Australi 10

Tek ne vera kaloi, por në Australi ndoshta është momenti më i mirë për pushime, nëse keni kohë mjaftueshëm, por edhe para.

CNN ka bërë një renditje me 10 plazhet e mrekullueshme të Australisë.

Hidhini një sy fotogalerisë dhe ndoshta do të gjeni aty vendin ideal për të pushuar:

Cable Beach: Plazhi më i mirë për të parë perëndimin dhe lindjen e diellit

Bondi Beach

Whitehaven Beach

Wineglass Bay

Neds Beach

Cossies Beach

Nudey Beach

Plazh i mirë, por jo për notim: 75 Mile Beach

Burleigh Beach

Bells Beach

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤