Kalendari kinez, si të zbuloni gjininë e bebes pa ardhur ende në jetë

chinese-pregnancy-calendar1491685124

Ky eshte kalendari kinez sipas te cilit mund te “percaktohet” gjinia e bebes.

Ai funksionon keshtu: ne krah te majte ndodhet mosha e gruas ne momentin e ngjizjes se femijes, dhe lart gjinia e femijes per cdo muaj qe i perket ngjizjes. (boy për djalë dhe girl për vajzë).

Për shembull. Nëse një grua ka mbetur shtatzënë në moshën 31 vjeç në muajin nëntor,do të lindë një vajzë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤