Ka ndërruar jetë aktorja e njohur Alice Drummond

View Gallery
3 Photos
Ka ndërruar jetë aktorja e njohur Alice Drummond
009afl_alice_drummond_001

Ka ndërruar jetë aktorja e njohur Alice Drummond
alice_drummond_6

Ka ndërruar jetë aktorja e njohur Alice Drummond
alicedrummond

Ka ndërruar jetë në moshën 88 vjeçare, aktorja e njohur Alice Drummond, raporton The New York Times.

Aktorja vdiq të mërkurën, pas komplikimeve pas një rrëzimi të cilin e pësoi dy muaj më parë.

Alice njihej për rolin e saj në Ghostbusers, Awakenings, dhe Doubt.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤