Julianne Snekkestad, ish-modele e Playboy, tani bashkëjeton me Princin Marius Borg Høiby

View Gallery
8 Photos
Julianne Snekkestad, ish-modele e Playboy, tani bashkëjeton me Princin Marius Borg Høiby
Marius Borg Høiby

Julianne Snekkestad, ish-modele e Playboy, tani bashkëjeton me Princin Marius Borg Høiby
Julianne Snekkestad 7

Julianne Snekkestad, ish-modele e Playboy, tani bashkëjeton me Princin Marius Borg Høiby
Juliane Snekkestad for NA-KD lookbook (Fall 2016) photo shoot

Juliane Snekkestad for NA-KD lookbook (Fall 2016) photo shoot

Julianne Snekkestad, ish-modele e Playboy, tani bashkëjeton me Princin Marius Borg Høiby
Julianne Snekkestad 5

Julianne Snekkestad, ish-modele e Playboy, tani bashkëjeton me Princin Marius Borg Høiby
Julianne Snekkestad 4

Julianne Snekkestad, ish-modele e Playboy, tani bashkëjeton me Princin Marius Borg Høiby
Julianne Snekkestad 3

Julianne Snekkestad, ish-modele e Playboy, tani bashkëjeton me Princin Marius Borg Høiby
Julianne Snekkestad 2

Julianne Snekkestad, ish-modele e Playboy, tani bashkëjeton me Princin Marius Borg Høiby
Julianne Snekkestad 1

Princi dashurohet me modelen, skandal në oborrin mbretëror norvegjez!

Princi dhe modelja, një kombinim që funksionon. Pas trashëgimtarit suedez të fronit, Carl Philip, i cili u martua me një ish-modele të revistave për të rritur, tani është radha e princit norvegjez.

Princi, Marius Borg Høiby, djali i princeshës trashëgimtare Mette-Marit, është fejuar me Julianne Snekkestad, ish-modele e Playboy.

Dashuria e re ka përfunduar në mediat norvegjeze, së bashku me fotografitë e nxehta të Juliane, e cila ka pafund fotografi seksi në Instagram

Mësohet se dy të rinjtë kanë nisur bashkëjetesën në Londër, transmeton noa.al.

Ndërkohë familja mbretërore nuk i priti mirë shkrimet, duke deklaruar se, “E njohim Juliane si një vajzë punëtore dhe të devotshme, nuk i meriton këto shkrime”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤