Julia Roberts, gjithnjë “Pretty woman”

Ajo është ‘shenjtëruar’ prej kohësh për të qenë e ‘përjetshme’, por edhe për ‘Pretty woman’ është momenti që të rritet.

Julia Roberts 1

Picture 1 of 11

Julia Roberts mbushi 50 vjeçe më 28 tetor, normale nuk mund të quhet më e re, por nuk mund të thuhet që nuk është e bukur.

Buzëqeshja pas të cilës ka rënë në dashuri gjysma e botës është pothuajse e njëjta dhe nuk ka qenë rastësi që People në pranverë e nominoi si “gruaja më e bukur në botë”, titull që e ka fituar 5 herë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤