Ju ka dalë fija nga xhemperi apo shalli? Ka mënyra që ta përmirësoni

Xhemperi juaj i preferuar apo shalli janë në gjendje të shkëlqyeshme, mirëpo i kanë dalë disa fije dhe penj.

Shikoni videon dhe rregulloni gjërat.

Po, ju duhet edhe durim dhe kohë, por nëse ndonjë pjesë e rrobave ju është e dashur, do ta rregulloni shumë shpejt.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤