Ju flini e kaçurrelat iu bëhen vetë!

View Gallery
4 Photos
Ju flini e kaçurrelat iu bëhen vetë!
6a00d8358081ff69e201b7c809efbc970b-800wi_11489332725

Ju flini e kaçurrelat iu bëhen vetë!
6a00d8358081ff69e201b7c809efbc970b-800wi_21489332728

Ju flini e kaçurrelat iu bëhen vetë!
6a00d8358081ff69e201b7c809efbc970b-800wi1489332721

Ju flini e kaçurrelat iu bëhen vetë!
floketkacurelanatennnn1489332732

Sa herë që pastroheni gjëja e parë që duhet të bëni është rregullimi i tyre.

Doni menjëherë të t’i drejtoni apo t’i bëni kaçurrela, çdo lloj modeli vetëm natyrale jo.

Por a keni menduar ndonjëherë t’i rregulloni flokët por pa i dëmtuar ato? Pa përdorur nxehtësi apo mjete tharëse etj.

Kaçurrelat e vajzës në foto janë bërë vetëm me një llastik dhe çdo gjë është ilustruar në fotogalerinë e mëposhtme.

Nëse bëni dush sot në mbrëmje ju mbetet ta provoni. Nuk ju kushton asgjë!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤