Ju e dini vetë, po Ledri sikur ishte më mirë pa kaçurrela

Na falni ëëë! Se ndoshta ju mund të jeni edhe nga ata fansat që ju pëlqen gjithçka, që bën, thotë, këndon dhe ka Ledri Vula. I mirë është, s’ke ç’i thua. Dhe duket edhe më simpatik kur mendon që showbizi shqiptar vuan një çikë për çuna të bukur, ngaqë i kemi me pikatore.

1-6

Picture 1 of 3

Po me këto kaçurrelat e pabindura, Ledri sikur e ka humbur një çikë sharmin e dikurshëm. Duket pak më i zakonshëm. Disi i çrregullt. Si adoleshent i pabindur. Sikur i kanë humbur sytë dhe gjysma e fytyrës. Apo… jo? Nejse, ju e dini vetë. Na falni nëse jua kritikuam pak.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤