“Jeta është e ftohtë”, aktori i njohur: Nuk e di nëse jam gjysh…

Në rolin e tij më të fundit, atë të Mbretit Lir, ai portretizon një person që ka marrëdhënie të brishta me të bijat.

Por për fat të keq, e njëjta gjë ndodh edhe në jetën reale më aktorin veteran, Sir Anthony Hopkins.

80-vjeçari nuk ka folur për më shumë se dy dekada me vajzën e tij Abigail, fëmija e tij i vetëm.

Sir Anthony tha se as nuk e di nëse është bërë gjysh dhe nuk i intereson.

“Nuk ia kam idenë. Njerëzit ndahen. Familjet ndahen dhe vazhdojnë jetët e tyre. Njerëzit bëjnë zgjedhje. Nuk e çaj kokën. Është diçka e ftohtë. Për shkak se jeta është e ftohtë”.

Ai tha se as nuk e di se ku jeton e bija.

Njësoj si në tragjedinë e Shekspirit, aktori tha: “fëmijët nuk i pëlqejnë baballarët e tyre, nuk duhet ta doni njëri-tjetrin”.

Abigail është rritur nga e ëma, gruaja e parë e aktorit, pasi çifti u divorcua kur ajo ishte 4 vjeç.

Çifti u ribashkua më vonë dhe bënë dy filma bashkë. Por ata u ndanë sërish shpejt.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤