Jeta e ish-agjentit grek: Montana, Rambo, aventura…

Efthymiou Efthymious, nga Arta e Greqisë është arrestuar nga policia si ekzekutori i Devi Kasmit. Drejtori i Policisë së Tiranës Ardi Veliu tha:”Është vetëdeklaruar si ish-punonjës i forcave speciale të policë greke në vitet 1992-2012. Në 2012-ën, u përjashtua se u konstatua si trafikant i lëndëve narkotike”.

1-1

Picture 1 of 8

Efthymious rezulton aktiv edhe në rrjetet sociale, ku ka postuar fotografi që shpalonin jetën e tij aventuriere: Gjueti, klabe dhe momente relaksi buzë detit….

Efthymious gjithashtu ka shprehur në rrjetet sociale pëlqimin për klubin grek të futbollit Olipiaks, si dhe personazheve të kinematografisë si Toni Montana apo Rambo.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤