Jessica Biel: Justin Timberlake, një partner i mrekullueshëm

Jessica Biel ka deklaruar se bashkëshorti i saj, Justin Timberlake, është “një partner i mrekullueshëm”.

 

Jessica Biel 1

Picture 1 of 2

Aktorja 36-vjeçare tha se Timberlake e ka mbështetur në rolin e saj ne filmin “The Sinner, i cili nuk është edhe aq pozitiv.

“Ai më mbështeti nga fillimi, është i ngazëllyer për shkak se edhe unë jam e ngazëllyer.

Ai ka qenë vetëm një partner i mrekullueshëm, plotësisht përkrahës, edhe pse në pamje duket i ngrysur.

Unë doja ta luaja atë vajzë edhe pse ajo ishte pak e krisur.

Natyrisht, ajo është një person shumë e ndërlikuar”, është shprehur aktorja.

Premiera e “The Sinner” u shfaq për herë të parë në 2 gusht 2017 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Përveç Jessica Biel në xhirimin e filmit kanë marrë pjesë yje të tjerë si: Bill Pullman, Christopher Abbott, Abby Mille dhe Dohn Norwood.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤