Jennifer Lopez, imazhi i ri i xhinseve të “Guess”

Është e lehtë të jesh modele kur je 20 vjeç, por Jennifer Lopez dëshmon se ajo mund të modelojë, si vajzat që kanë gjysmën e moshës së saj.

3-1

Picture 1 of 6

Këngëtarja dhe aktorja, 48 vjeçare, u bë imazhi më e ri i xhinseve të Guess në dhjetor me koleksionin e pranevrës 2018.

“Kur mora ftesën nga Paul Marciano që më kërkoi të bëhesha imazhi i ri i Guess, isha e emocionuar që do të isha pjesë një marke të tillë, portreti që unë kam dashur që kur kam qenë adoleshente “- tha këngëtarja në një deklaratë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤