Jennifer Lawrence dhe Robert De Niro janë bashkuar për një rast të veçantë

Jennifer-Lawrence-GLAAD-Media-Awards-May-2016-Pictures

Pas natës së saj jashtë në Big Apple, Jennnifer Lawrence mori pjesë në çmimet GLAAD Media në NYC. Gjatë kësaj ngjarjeje, aktorja, që tronditi me një fustan të zi, doli në skenë dhe mbajti një fjalim që të ngrohte zemrën në lidhje me aktorin, duke thënë: “Unë jam si bija e tij ku më këshillonte për çdo gjë gjatë ditëve në Greenwich Hotel”, duke shtuar:” dhe gjithashtu, ai kur është idehur më thotë: “Më kujton Helenën time të vogël”… e cila është 4 vjeç! ” Jennifer dhe Robert kanë luajti së bashku në Silver Linings Playbook, American Hustle, dhe Joy.

Jennifer-Lawrence-GLAAD-Media-Awards-May-2016-Pictures (1)

Jennifer-Lawrence-GLAAD-Media-Awards-May-2016-Pictures (5)

Jennifer-Lawrence-GLAAD-Media-Awards-May-2016-Pictures (2)

Jennifer-Lawrence-GLAAD-Media-Awards-May-2016-Pictures (4)

Jennifer-Lawrence-GLAAD-Media-Awards-May-2016-Pictures (3)

Jennifer-Lawrence-GLAAD-Media-Awards-May-2016-Pictures (6)

Jennifer-Lawrence-GLAAD-Media-Awards-May-2016-Pictures (7)

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤