Jennifer Garner shkëlqen në OSCAR me fustanin Versace, por…

Jennifer  Garner ka shkëlqyer në mbrëmjen e OSCAR me fustanin e saj Versace

ImageProxy

Por Jennifer thotë se ky shkëlqim dhe kjo elegancë kishin dhe vështirësi të mëdha pasi beli shumë i hollë dhe i drejtë nuk është krejtësisht i saji.

ImageProxy (1)

Kur Jennifer u ndalua nga “Tonight Show” më 16 mars tha se në mbrëmjen e OSCAR kishte veshur një korse metalike poshtë fustanit, e cila më kishte ngjeshur brinjët dhe zhvendosur mëlçitë.

ImageProxy (2)

ImageProxy (3)

Jennifer Garner dhe Ben Affleck u panë së bashku pas mbrëmjes së OSCAR.

ImageProxy (4)

ImageProxy (5)

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤