Jennifer Aniston dhe Justin Theroux nuk ishin të martuar ligjërisht?

Jennifer Aniston dhe Justin Theroux njoftuan këtë javë se po ndahen pas dy vjet e gjysmë martesë, por thuhet se çifti nuk ishte i martuar ligjërisht.

Çifti u fejua në Bel-Air në vitin 2015, por thuhet se nuk ka të dhëna për marrjen e një licence martesore në Kaliforni, sipas TMZ.

Raportohet se ata kanë marrë një licencë nga një qark tjetër, ose ndoshta janë martuar ligjërisht diku tjetër, më pas kanë pasur ceremoninë e tyre para miqve dhe familjarëve në Bel-Air.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤