Jennifer Aniston dhe Justin Theroux në N.Y.C. – Pas pushimeve romantike në Bahamas

jennifer-aniston-justin-theroux-deny-divorce

Jennifer Aniston dhe Justin Theroux janë kthyer në SHBA, pas një pushimi romantik në Bahamas.

Çifti është parë në New York City të martën. Aniston veshur një xhaketë të gjatë me një skaj dhe syze dielli, ndërsa Theroux dukej si një fans i saj me një t-shirt pa mëngë dhe xhinse.

Aniston dhe Theroux dukeshin të lumtur, si dhe u drejtuan për në Mercer Kitchen për drekë, në Soho.

1a34804afa75bf53c065dd61a931dedeGwMRESg9HBEXHQYdKQcWAAoZNkRCVEZCUzxHV0RaRVpGTUsYAwI=

52092321 Jennifer Aniston and Justin Theroux were spotted in New York on June 14, 2016. They were at Justin's apartment in Soho, and headed off to a hotel together. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

GwMRESg9HBEXHQYdKQcWAAoZNkRCVEZCUzxHV0RaRVpFTUsYAwI=

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤