Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore

View Gallery
11 Photos
Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
8592d88a97555f4073537c6c8f309e97

Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
668631f8c9fe11e2a8b922000a1f8ac2_7

Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
a11480200264

Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
a21480200266

Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
a31480200268

Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
a41480200270

Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
a51480200272

Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
a61480200274

Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
a71480200277

Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
a81480200279

Jeanette Jenkins, trajnere fitnesi e yjeve botërore
maxresdefault

Jeanette Jenkins nga Los Angeles është trajnere fitnesi e yjeve të njohura botërore si Pink, Kelly Rowland, Alicia Keys, Amber Rose e shumë tjera.

Në Instagram ajo publikon pothuajse vetëm video gjatë ushtrimeve gjatë kohës në palestër, si dhe jep këshilla të shumta se si të ushqeheni bio.

Linjat e saj trupore padyshim që skanë diskutim, janë thjesht perfekte.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤