“Je shumë katunare”, Kejvina ‘mbërthen’ komentuesin me argumentin pikant

View Gallery
8 Photos
“Je shumë katunare”, Kejvina ‘mbërthen’ komentuesin me argumentin pikant
Kejvina 1

“Je shumë katunare”, Kejvina ‘mbërthen’ komentuesin me argumentin pikant
Kejvina 2

“Je shumë katunare”, Kejvina ‘mbërthen’ komentuesin me argumentin pikant
Kejvina

“Je shumë katunare”, Kejvina ‘mbërthen’ komentuesin me argumentin pikant
Kejvina 5

“Je shumë katunare”, Kejvina ‘mbërthen’ komentuesin me argumentin pikant
Kejvina 5

“Je shumë katunare”, Kejvina ‘mbërthen’ komentuesin me argumentin pikant
Kejvina 2

“Je shumë katunare”, Kejvina ‘mbërthen’ komentuesin me argumentin pikant
Kejvina 1

“Je shumë katunare”, Kejvina ‘mbërthen’ komentuesin me argumentin pikant
Kejvina 4

Opsioni më i ri i ‘Instagramit’, ‘bëj një pyetje’, i ka bërë të gjithë VIP-at, shqiptar që ta përdorin dhe të argëtohen me fansat e tyre.

Një ndër VIP-at që ka ngjallur kureshtjen e ndjekësve është edhe velina e emisionit “Xing me Ermalin”, Kevina Kthella, e cila është pyetur nga dikush: “Pse më krijon përshtypje si shumë katunare t’i mua?”.

Përgjigja e bukuroshes ka qenë e menjëhershme, ku nuk ka lënë mënjanë edhe ironinë.

“Të uroj që edhe ti vetëm për një ditë të jesh katunare si unë dhe do kuptosh së paske cen kot në këtë jetë”, ka shkruar Kejvina.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤