Janari, muaji më i keq për lidhje dhe martesë

Janari është muaji më i keq për dashuri, ka konfirmuar hulumtimi i kompanisë britanike Vouchercloud.

Në këtë periudhë prishen më së shumti lidhje dhe martesa, ndërkaq për të gjitha fajtor është stresi i shkaktuar nga festat, problemet financiare, moti depresiv, presioni i familjes dhe dëshira për fillim të ri.

Me gjithë stresin i cili shkakton muaji i parë i vitit, shumica e njerëzve janë gjendur mirë, kurse 48 për qind e tyre tashmë kanë gjetur partnerë të rinj.

Festat krijojnë situata stresuese dhe mund të shkaktojnë grindje dhe stres ndërmjet partnerëve. Në kombinim me depresionin e janarit, nuk është e lehtë të përballohet situata andaj njerëzit vendosin për variantin më të lehtë, – ndarjen.

Janarin e konsiderojnë si rast për fillim të ri të vitit, andaj vendosin të fillojnë vitin me lidhje të re – konstatojnë ekspertët e kompanisë Vouchercloud.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤