Ja super festat “Gëzuar 2018 me yjet në New York!

Shqiptarët anë e mbanë botës festat e fundvitit i festojnë më së miri, e pikërisht në New York edhe këtë vit si vite me radhë kompania “Elite Events” për festat e Vitit të Ri për shqiptarët që jetojnë në New York dhe rrethinë ka mbledhur yjet e estradës mbarë shqiptare.

7-1

Picture 1 of 4

Me datën 31 në Greentree New Rochele mysafirët do t’i argëtoje Meda, Nikoll Nikprelaj, Nazife Bunjaku dhe Vida Kunora, kurse në Bronx po të njëjtën natë për mysafirët do të kujdesen Sinan Hoxha, Artiola Toska dhe Mariola Kaçani.

Edhe më 1 Janar është bërë tradicionale në Brooklyn pikërisht në Prospect Hall si për cdo vit mbahet një mbrëmje spektakolare nën organizimin e “Elite Events” me pronarë Agim Muja dhe Benny Hoxha ku sivjet të pranishmit do t’i argëtojnë Nikoll Nikprelaj, Meda, Sinan Hoxha dhe Blerim Marshiqi.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤