Ja si zgjedh të festojë mbretëresha Elizabeth në ditëlindjen e 91

elizabeth

Mbretëresha Elizabeth feston fitoren e kalit të saj ‘Call to Mind’, lindur nga Galileo, kali më i famshëm i garave irlandeze, i cili fitoi garën vetëm një ditë pas ditëlindjes së saj.

Elizabeth shfaqet në Ditën e Pranverës në Dubai pasi kali fitoi një nga garat më të rëndësishme atje.

Pak minuta më vonë, ajo mori një çmim nga organizatorët për arritjen e Call to Mind. Mbretëresha dukej shumë e lumtur me pjesëmarrjen e saj dhe u shfaq e veshur me blu.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤