Ja sa shumë ndryshon pamja nga mëngjesi deri në mbrëmje

Çdo mëngjes, milioni njerëz shpenzojnë shumë kohë duke u bërë gati për pjesën tjetër të ditës.

pamja 1

Picture 1 of 9

Rezultatet mund të jenë të ndryshme, por një gjë është e qartë: pamja e një personi mund të ndryshoj jashtëzakonisht shumë brenda një dite.

Kjo temë ka marrë vëmendjen e fotografes belge, Barbara Iweins, e cila kishte vendosur të paraqes ndryshimet të cilat ndodhin brena 24 orëve, në projektin të që ajo e titulloi ‘7AM-7PM.’

Barbara bëri fotogafitë e njerëzve të ndryshëm ne orën 7 të mëngjesit, dhe në orën 7 të mbrëmjes dhe dallimi në pamje është shumë i madh.

Në gjithë këtë ka një gjë të cilën ne kemi vërejtur: disa persona duken më bukur në mëngjes kur ata spo janë zgjuar! Si mendoni ju?

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤