Ja kush është fituesja e Miss Universe 2017

Demi-Leigh Nel-Peters nga Afrika e Jugut, është zgjedhur “Miss Universe 2017”!

Demi-Leigh 1

Picture 1 of 3

Konkursi i bukurisë u mbajt mbrëmë në Las Vegas. Paneli i famshëm i gjyqtarëve vlerëoi 92 konkurrentët të cilat ishin nga e gjithë bota, në veshje, stilin e jetesës, talentin dhe gjëra të tjera.

Fituesja e vitit të kaluar, Irir Mittenaere nga Filipinet ia dorëzoi kurorën Demi-Leigh.

Demi-Leigh është gruaja e dytë që merr në shtëpi kurorën për Afrikën e Jugut.

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤