Ja çfarë ndodh me secilën femër kur i kalon të 30-at

auto_auto_475572682-98242_1486457203-2615614864591531486459189

Ajo që na ishte e rëndësishme në të njëzetat, tashmë në të tridhjetat bie shumë poshtë në listën e prioriteteve.

Me kalimin e viteve dhe me plakjen, gjërat vërtet ndryshojnë. Bëhemi ndryshe, më të pjekur, madje jo vetëm në kuptimin fizik.

Ndryshe i qasemi jetës, familjes, miqve, shëndetit, parave.

Shprehitë ndryshojnë, kemi përparësi të tjera.

Shikojeni videon e cila tregon se si njerëzit ndryshojnë me kalimin e viteve, ndërkaq ne garantojmë që së paku në shumicën e ilustrimeve të theksuara do të gjeni veten.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤