Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….

View Gallery
13 Photos
Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 1

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 2

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 3

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 4

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 5

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 7

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 8

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 9

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 10

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 11

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 12

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 13

Isida Mollaymeri, Balerina simpatike sfidon borën….
Isida 14

Isida Mollaymeri është padyshim një nga balerinat më të mira dhe më simpatike shqiptare.

Balerina e njohur, pjesë e trupës së baletit në “Dancing with The Stars”, së fundmi ka sfiduar natyrën.

Ajo ka postuar në Instgram disa imazhe ku shfaqet me bikini në dëborë e mbuluar vetëm me peliçe , taka dhe kapele dhe shfaqet duke buzëqeshur duke lënë përshtypjen se nuk ka të ftohtë fare.

Përveç kësaj në disa foto shfaqet dhe e zhveshur fare me një pëliçe pa mëngë dhe më një shall në kokë.

Po jua përcjellim së bashku me një set fototsh të saj…

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤