Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…

View Gallery
10 Photos
Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…
Ishulli 1

Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…
Ishulli 2

Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…
Ishulli 3

Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…
Ishulli 4

Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…
Ishulli 5

Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…
Ishulli 6

Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…
Ishulli 7

Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…
Ishulli 8

Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…
Ishulli 9

Ishulli mahnitës 65 milionë dollarësh është në shitje…
Ishulli 10

Një ishull privat në Karaibe ka dalë në shitje me një çmim prej 65 milionë dollarësh.

Ai ndodhet në një zonë të njohur për bukurinë e saj të jashtëzakonshme në të cilën janë xhiruar dhe filma si “Piratët e Karaibeve” dhe “James Bond”.

Ishulli 38 hektarësh ka plazhe me rërë të bardhë dhe është i rrethuar nga deti kristal i pastër.

Gjithashtu në të janë ndërtuar dhe pesë shtëpi, të cilat të falin një pamje mahnitëse

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤