Ish-agjenti i Shërbimit Sekret Clint Hill zbulon Pse JFK nuk donte që Jackie Kennedy të Fotografohej me Bikini

JFK nuk donin që Jackie të fotografohej me bikini, gjatë udhëtimit të tyre të vitit 1962 në Itali. Për të mbajtur shtypin në sa më pranë, Agjencia e Shërbimit Sekret Clint Hill lejoi fotografët të fotografojnë Zonjën e Parë me bikini një-copë. (Foto: Bettmann Kontribues)

tumblr_inline_o6nmv7qTG21td0hds_540

Ai është agjent i Shërbimit Sekret i cili u bë pjesë e historisë së më 22 nëntor, 1963, kur ai hodhi trupin e tij mbi presidentin Kennedy dhe Zonjën e Parë, duke shpresuar për të këmbyer jetën e tyre me veten e tij.

Për të gjithë sharmin e JFK-së, Hill tregon se ai ishte shumë i shqetësuar në lidhje me imazhin publik të Jackie dhe çuditërisht kontrolloi mënyrën se si ajo do të jetë fotografuar në udhëtimin në Itali në vitin 1962.

tumblr_inline_o6nmw21kFy1td0hds_1280

“Para se të shkonim, ai e bëri të sigurt në e kam kuptuar se ai nuk dëshiron ndonjë skenë në klube nate, nuk do të ketë skena me gota ose shishe verë në tryezë, dhe nuk do të ketë foto me bikini”, thotë Hill. “E vetmja foto e zonjës Kennedy në një kostum banje ishte fotoja e mësipërme.”

tumblr_inline_o6nmyzgNnP1td0hds_540

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤